Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pias köttgryta

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Mustig gryta som man helst gör dagen innan. Fantastiskt god!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bryn köttet, lägg över till en stor stekgryta. Häll över vin, fond, soja, lagerblad, vitlök, timjan och den gula löken. Låt puttra i 1-2 tim. Hit kan man förbereda dagen innan.
  2. Stek champinjoner och bacon och lägg över i köttgrytan plus purjolöken och morot. Red av med grädde och mjöl. Låt puttra nån minut till. Strö över klippt persilja.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • gurkan78 24 februari 2010

    Tack för detta underbara recept! Full pott från oss.

  • karolinahedin 14 augusti 2013

    Fantastiskt god gryta. Har gjort den flera gånger och den blir lika uppskattad varje gång.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.