Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Piccata med sting och örtsås.

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En rätt med touche av Italien.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda samman äggpaneringen. Skär köttet i centimetertjocka skivor. Banka ut dem tunt. Krydda med salt och peppar och vänd i mjölet. Doppa köttet i äggpaneringen och stek i het panna. Sänk värmen och efterstek några minuter på varje sida.
  2. Sås: Vispa samman alla ingredienser och koka till lagom konsistens.
  3. Servera med Örtsåsen, ris, majs och en sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.