Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pitabröd med hamburgare och coleslaw

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ibland måste man bara få vara lite lat. Så här används färdiga pitabröd, scan´s hamburgare, men en egen tillverkad coleslaw. Både nyttigt och mättande.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda ingredienserna till coleslaw´n i en stor skål. Låt stå i kylskåpet till servering.
  2. Stek eller grilla hamburgarna. Lägg skivade tomater i brödet, sedan den stekta eller grillade hamburgaren och till slut coleslaw. Ät och njut.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.