Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pitapizza med potatis och vitlök

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Dessa goda potatis- och vitlökspizzor är mycket enkla att laga, och perfekta att servera till lunch.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala potatisen och skiva den tunt. Koka upp lättsaltat vatten i en kastrull. Lägg i potatisskivorna och låt dem koka 2 minuter. Låt rinna av väl, ställ åt sidan och svalna.
  2. Sätt ugnen på 175 grader. Blanda olja, vitlök, oregano och timjan i en liten skål. Blanda väl.
  3. Lägg pitabröden på en plåt klädd med bakplåtspapper. Fördela potatisskivorna på pitabröden så att de överlappar varandra.
  4. Ringla över ört- och vitlöksoljan och grädda 18-20 minuter tills potatisarna är mjuka och brödet gyllene. Strö över flingsalt och servera med citronklyftor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.