Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Plattfisk med kokos, chili, limeblad, och citrongräs

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En mycket god thairätt med fisk.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader. Förbered riset. Hacka chilin fint. Krossa, banka roten på citrongräset, där sitter smaken. Blanda kokosmjölk, mjölk, fiskbuljong, chili, limeblad och citrongräs i en kastrull och koka ca 10 minuter. Under tiden, skölj, skala och dela grönsakerna i stora bitar. Lägg dem i kokossåsen sista minuterna.
  2. Dela plattfisken i 16 delar, salta och peppra dem samt rulla ihop dem till rullader. Ställ dem i en oljad form. Häll över såsen och ställ in i ugnen ca 10 minuter. Servera med riset.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • 1annat 2 maj 2011

    Gott!! Tack för ett bra recept!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.