Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Plommonchutney

(1 kommentar)  
Skriv ut

Ett gott tillbehör till fläskkött eller orientaliska rätter.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skölj och dela plommonen, ta ur kärnorna. Skala lök och äpplen och mixa allt till mos. Blanda moset med övriga ingredienser utom konserveringsmedlet i en kastrull.
  2. Koka sakta utan lock tills chutneyn är fast och tjock. Ta grytan av värmen.
  3. Skumma ytan väl och tillsätt konserveringsmedel. Slå upp chutneyn på väl rengjorda glasburkar och förslut.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • begeanka 8 oktober 2008

    Kanongott!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.