Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Plommonchutney med russinmix

 
Skriv ut

Russinen blir pricken över i:et! En god och smakrik chutney.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Kärna ur plommonen och lägg dem i en tjockbottnad kastrull. Hacka löken grovt och lägg i kastrullen.
  2. Tillsätt alla ingredienser utom sambal oelek och russinmix. Koka upp och låt puttra utan lock på medelvärme i cirka en timme. Rör med jämna mellanrum för att undvika att chutneyn bränns vid.
  3. Blanda i sambal oelek och russinmix i den färdigkokta chutneyn och häll upp i glasburkar. Förvarad i kyl håller sig chutney cirka två månader.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.