Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Potatis cheesecake

(1 kommentar)  
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Ett gott tillbehör som passar till det mesta.

Ingredienser

Instruktioner

Koka potatisen och låt den svalna. Därefter skalas och skivas den. Riv osten och skiva salladslöken i tunna skivor. Blanda ihop resterande ingredienser (utom salt och peppar) Varva i en rund form med avtagbar kant. Salt och peppra mellan varven. Gräddas i nedre delen av ugnen ca 40- 50 min i 175 grader. Garnering: Strax före servering spritsas färskosten över cheesecaken och strimlor av röd paprika läggs på.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • MosterNettan 3 oktober 2009

    Låter ur-gott... ska testas snarast... Gillar du Västerbottenost, kan du testa mitt recept på Västerbottenpotatis. Jag har tyvärr inte lärt mig länka, så du får väl söka om du är intresserad. Ha en härlig lördag! Nettan

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.