Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Potatis- och äppelsoppa med kokosmjölk

 
  • Serverar: 3-4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Ett spontant påhitt av hemmavaror som blev fräscht och gott. Veganskt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skiva potatis, äpple och purjolök och bryn i kastrull. Tillsätt buljong och låt koka i ca 15 min eller tills potatisen börjar kännas mjuk. Tillsätt kokosmjölken, låt koka lite till. Mixa soppan slät. Krydda efter tycke.
  2. Servera med en klick naturell sojayoghurt (alt crème fraîche eller turkisk yoghurt för icke-veganer). Jag hade även lite salta cashewnötter i för tuggmotstånd

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.