Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Potatissallad med fårost och oliver

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En favorit bland potatissallader!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skölj potatisen. Koka den med skalet på.
  2. Blanda dressingen: Lös upp buljongtärningen i olivolja och kokande vatten. Blanda med pressad citron och oregano samt pressad vitlök. Smaka av med salt och peppar.
  3. Skala potatisen medan den fortfarande är varm. Skiva den direkt ner i en skål. Häll över dressingen allt eftersom.
  4. Skär osten i kuber. Skala och strimla rödlöken. Skölj persiljan och grovhacka den. Varva potatis med resten av ingredienserna.
  5. Veganvariant: Byt fårosten mot rökt tofu.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.