Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Potatissallad med ungsbakade tomater, citronette och gräslök

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

God potatissallad.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg tomathalvorna på en plåt klädd med bakplåtspapper. Ringla över olja och strö över flingsalt. Baka i ugnen i 150 grader i 1 timma . Låt svalna.
  2. Blanda citronette av olja, citronskal och –saft, honung, salt samt peppar.
  3. Vänd försiktigt ihop potatisen, tomaterna, citronetten, parmesanost och gräslök så att allt blandas. Servera gärna med en grillad köttbit eller grillad lax.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.