Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Provensalska sparrisrullar

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

En härlig rätt som passar fint nu på våren!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär kasslern i tunna skivor och rulla in två sparrisstjälkar i varje skiva. (om du använder färsk får du koka den först)
  2. Lägg rullarna i en smord ugnssäker form.
  3. Vispa samman grädde och mjöl i en kastrull och koka under omrörning, ca 3 minuter.
  4. Tillsätt örtena, salta och peppra.
  5. Rör ner osten och bred såsen över sparrisrullarna.
  6. Gratinera i mitten av ugnen, ca 10 minuter. Servera med kokt ris eller pressad potatis och sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.