Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Quinosallad med paprikamix

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Quinosalladen med paprika och majs smaksätts med en dressing på olivolja och citron. 206 kcal/portion

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg quinoan i en kastrull med 5 dl vatten och koka upp. Sänk värmen och låt dra i vattnet cirka 5 minuter tills quinoan är mjuk. Låt rinna av väl och lägg över i en skål.
  2. Kärna ur paprikorna och tärna dem fint. Blanda paprika, solrosfrön, majs, salladslök och persilja med quinoan. Salta, peppra och blanda väl.
  3. Vispa ihop olivolja och citronsaft och blanda ner i salladen. Låt dra cirka 10 minuter före servering så att smakerna blandas ordentligt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.