Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rabarberkaka

 
  • Serverar: 6-8 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Väldigt god och uppskattat rabarberkaka.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör i hop socker och ägg. Blanda i vetemjöl och bakpulver och blanda ihop,lägg i en insmord pajform.
  2. Dela rabarberna i ca 2cm, lägg dem över smeten, hyvla margarin över, och avsluta med pärl- eller rörsocker.
  3. 200 grader i ugnen.
  4. Gott med vaniljvisp eller glass till!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.