Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rabarberkaka med nötbotten

 
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Smarrigt gott. Svår att motstå.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn 200°
  2. Vispa socker och ägg pösigt. Blanda nötter, vetemjöl och bakpulvret vänd ner i äggsmeten. Ha upp smeten på en ugnsplåt med bakplåtspapper grädda i ca 15-20 min. Låt kallna.
  3. Skiva rabarbern i lagom stora bitar. Varva med sockret i en kastrull. Lägg i ingefärs biten. Låt koka sakta ca 15 min. Om den är lös blanda i gelatin pulvret. Låt kallna. Ta bort ingefärs biten. Vispa grädden, blanda med rabarbern. Lägg på fromagen på kakan skär i lagom bitar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.