Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rabarberpaj

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

God, snabblagad och billig paj.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ägg och socker hårt. Blanda mjöl och bakpulver och rör ned detta i smeten.
  2. Smörj och ströa en form. Bred ut smeten i formen. Lägg den fint skivade rabarbern ovanpå. Skiva med osthyveln smöret . Lägg det ovanpå rabarbern och strö rikligt med pärlsocker över.
  3. Gräddas i 175-200 gr i ca 30 min tills kakan fått fin färg. Prova med en sticka när sockerkakan är klar. Serveras med vaniljvisp

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.