Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Renskavsgryta med kantareller och lingon

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Plocka dina egna kantareller och lingon och gör en god gryta.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och skiva löken och bryn den tillsammans med köttet i en stor stekpanna. Om kantarellerna är fuktiga, koka först ut vätskan i en torr panna, tillsätt sedan lite smör och bryn i ca 4 - 5 minuter. Tillsätt köttet.
  2. Häll i grädde, fond, messmör och timjan och låt det koka ihop på svag värme ca 5 minuter. Salta och peppra efter smak. Blanda i lingonen, men spar lite tillgarnering.
  3. Servera med kokta potatis och grönsaker. Garnera med resterande lingon.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.