Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Renskavsgryta med ris

 
  • Serverar: 3-4 portioner
Skriv ut

Mycket smarrigt

Ingredienser

Instruktioner

  1. Använder ni torkad svamp, låt den ligga i vatten en stund så den sväller, innan den lägges i grytan. Bryn renskaven i en stekgryta, gör en sås och låt det koka upp. Låt det sen stå på svag värme i ca: 20 -25 minuter. Häll i en skvätt grädde för smakens skull.
  2. Serveras gärna med tomathalva och ett salladsblad

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.