Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ris i kokosmjölk med thai-wok

(1 kommentar)  
  • Serverar: 3-4 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

Mild, mumsig och mycket god

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skölj riset väl. Koka riset i kokosmjölk med salt 20 min. Låt riset stå brevid plattan 5 min.
  2. Strimla kycklingen och fräs den i olivolja. tilsätt wokgrönsakerna ock kryddorna. Servera gärna med mango chutney.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • dueiso 15 augusti 2011

    mmmmmm det här er jo jättegott! Det här will ja laga många gånger! :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.