Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ris och Citronsoppa

 
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

En otroligt billig soppa. Överraskande god!!!!!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp riset i buljongen. När riset är färdigt späd om så behövs. Den ska inte vara för tjock i konostensen, ingen gryta utan soppa. Rör ned saften från en halv citron/port. Rör om ägget i en tallrik så gulan och vitan blandas. Vispa ned i soppan.
  2. Viktigt att tänka på: Rör ned ägget precis innan servering. Viktigt att röra innan, annars kan det skära sig. Ha mycket citrosaft i!!!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.