Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Röd coleslaw

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gott till grillad fläskkarré eller grillad kassler.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg den finskurna rödlöken i en bunke och strö sockret, saltet och nymalen peppar över. Rör kraftigt med en träslev i salladen 3-4 minuter. Ställ bunken i kylen.
  2. Blanda ingredienserna till dressingen och kör alttsammans i en mixer eller blanda kraftigt med en visp. Lägg rödkålen i en skål och häll dressingen över.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.