Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Röda sommarbär med citrusyoghurtcreme och smörstekta smulor

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Busenkel och jättegod sommardessert som ser mycket mer avancerad ut än vad den i själva verket är!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rensa och skölj de färska jordgubbarna, dela dem i mindre bitar, blanda med hallon och vinbär.
  2. Strö över muscovadosockret och blanda försiktigt så att sockret smälter och bären börjar safta sig.
  3. Blanda yoghurten med citronskal, citronjuice och florsocker.
  4. Krossa knäckebrödet grovt och bryn smulorna i smöret.
  5. Varva ingredienserna i ett högt glas och dekorera med myntablad.
  6. Servera desserten genast så att inte smulorna blir mjuka.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.