Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rödbetsfärsbiffar med rostad fänkål och svampröra

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En vacker rätt med mycket nyttigheter och goda smaker. Biffarna passar lika bra till kokt potatis, råris eller annat tillbehör.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda samtliga ingredienser till biffarna. Forma smeten till runda biffar och stek dem i en panna med oljan.
  2. Rostad fänkål: Strimla fänkålen fint och hetta upp en panna med olja till medelvärme. Lägg i fänkålen och fräs under omrörning ett par minuter. Krydda med chili, vitlök, salt och peppar.
  3. Fräst svampröra: Fräs lök, vitlök, svamp, tex. champinjoner eller kantareller, tärnad aubergine och strimlad kål i en panna i oljan i ett par minuter. Smaka av med salt och peppar. Avsluta kryddningen på slutet med färsk, hackad dragon och vänd runt.
  4. Servera med ris, potatis eller en god grönsaksgratäng.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.