En vacker rätt med mycket nyttigheter och goda smaker. Biffarna passar lika bra till kokt potatis, råris eller annat tillbehör.
Instruktioner
- Blanda samtliga ingredienser till biffarna. Forma smeten till runda biffar och stek dem i en panna med oljan.
- Rostad fänkål:
Strimla fänkålen fint och hetta upp en panna med olja till medelvärme. Lägg i fänkålen och fräs under omrörning ett par minuter. Krydda med chili, vitlök, salt och peppar.
- Fräst svampröra:
Fräs lök, vitlök, svamp, tex. champinjoner eller kantareller, tärnad aubergine och strimlad kål i en panna i oljan i ett par minuter. Smaka av med salt och peppar. Avsluta kryddningen på slutet med färsk, hackad dragon och vänd runt.
- Servera med ris, potatis eller en god grönsaksgratäng.
Publicerat den
8 februari 2009
Liknande recept
Skriv kommentar