Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Röding på saltbädd med romsås

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Enkel rätt som inte gör bort sig och fisken blir lagom salt

Ingredienser

Instruktioner

Gör såsen klar först Hacka räkor och blanda resten av ingredienserna och låt stå och dra i kylen Strö ut saltet i en ugnsfast form så att det bir en kaka på ca 1cm och kör det i ugnen på 200 C i 15 min Lägg på fileerna med köttsidan ner mot saltet När skinnet börjar bubblar är fisken klar Peta bort de saltkorn som fastnat och dra av skinnet Serveras med pressad potatis

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.