Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rödspätta à la Birgitta

 
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 35 minuter
Skriv ut

En enkel men utsökt fiskrätt

Ingredienser

Instruktioner

Smöra en eldfast form,lägg några spättafilèer. Bred ut ett lager champinjoncreme,salta och lite svartpeppar. Lägg ett nytt lager med spätta och champinjoncreme. Slå över vispgrädde så det täcker,salta och peppra igen. Toppa med den svarta kaviaren.In i ugnen som ska vara på 175 grader. När anrättningen fått lite färg är den klar. Servera med kokt pressad potatis,och ett glas gott vitt vin. Smaklig måltid

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.