Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rödvinssås med kakao

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gott till stek och annat kött

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fräs rödlök och chili i smör tills det mjuknat. Strö över socker. Låt sockret smälta tills det är gyllenbrunt.
  2. Tillsätt rödvin, vatten, fond och kakao. Låt såsen sjuda i 5 minuter. Sila den och häll tillbaka den i kastrullen.
  3. Koka upp såsen och blanda maizena med lite kallt vatten. Rör ner maizenan och låt såsen få ett uppkok.
  4. Smaka av med salt och peppar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.