Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rör ihop-kaka i långpanna med kokos och hallon

 
  • Serverar: 12 portioner
Skriv ut

Lätt som en plätt att röra ihop denna långpannekaka med smarrig kokosglasyr. Variera gärna med att använda olika bär.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Smält smöret och låt det svalna. Smöra en form, ca 20x30 cm, och strö på kokosflingor. Rör samman samtliga ingredienser och häll smeten i formen. Grädda i 25-30 minuter.
  3. Rör samman kokosflingor och kokosmjölk.
  4. Bred ut på den avsvalnade kakan. Skär upp i rutor. Toppa med några hallon och dekorera eventuellt med citronmeliss.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.