Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Roquefortkräm med selleri och valnötter

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Servera på små assietter som aptitretare!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Mosa roquefortost med gaffel och rör ihop med crème fraiche och finhackad gräslök till en jämn och krämig massa.
  2. Skär 2 skivor kavring eller något annat grovt bröd i trekanter. Klicka på ostkrämen, strö över några valnötskärnor och garnera med vackra stjälkselleriblad.
  3. Servera på små assietter som aptitretare.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.