Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rostad färskpotatis med löjrom och balsamico

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Gott drinktilltugg.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Skrubba potatisen noga. Blanda potatisen med salt och olja i en liten långpanna och tillaga mitt i ugnen ca 35 min tills de är mjuka. Låt kallna. Skär bort en liten platta i botten av potatisen så de står stadigt.
  3. Klicka ut crema di balsamico på ett serveringsfat och sätt på 1 potatis i varje klick. Klicka på crème fraiche och löjrom. Garnera med dill och sätt i tandpetare i varje.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.