Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rostad potatissallad med granatäpple och fetaost

 
  • Serverar: 10 portioner
Skriv ut

En supersallad med goda smaker. Servera den ljummen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Fördela potatis på en ugnsplåt och rulla runt i olja. Rosta mitt i ugnen tills potatisen har fin färg och är mjuk, ca 20 minuter. Strö över flingsalt.
  3. Rör ihop olja, vinäger och honung och vänd runt den varma potatisen och grönkålsbladen.
  4. Vid servering, toppa med utplockade granatäppelkärnor och smulad fetaost.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.