Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ruts bullar

 
  • Serverar: 40 portioner
Skriv ut

Jättegoda bullar som mest liknar wienerbröd

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lös upp jästen i sockret, blanda sedan ihop alla ingredienser till en deg.
  2. Baka ut degen till en rektangulär kaka. Blanda florsocker, vaniljsocker och margarin. Bred blandningen på degkakan och rulla hop till en rulle.
  3. Skär i bitar och lägg i pappersformar och låt dom jäsa under bakduk tills dom har rest sig. Obs. dom jäses endast en gång.
  4. Grädda i 250 grader. Går jättebra att frysa
  5. När bullarna ska användas kan du röra florsocker med lite vatten och ha på

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.