Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Saftig kaka med ananas och cocos

 
Skriv ut

God kaka !

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält smöret och häll i mjölken.
  2. Vispa ägg och socker vitt och pösigt. Tillsätt mjölkblandningen, mjölet som blandats med bakpulvret och vaniljsockret och rör om till en jämn smet.
  3. Häll smeten i en smord form med skorpmjöl ca 24 cm i diameter och gärna löstagbar kant och grädda kakan i 175 grader i 20 minuter.
  4. Gör under tiden ananas-cocossmeten. Blanda alla ingredienserna och rör om ordentligt.
  5. Tag kakan ur ugnen och höj temperaturen till 225 grader. Bred smeten över kakan och grädda den ytterligare 12-15 minuter tills kakan fått fin färg.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.