Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Salta smörkakor

 
  • Serverar: 50-60 portioner
Skriv ut

Smälter i munnen ... Gör en minidessert och toppa smörkakorna med sylt och vispad grädde. Dra ner på saltet om du inte är så förtjust i det.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Rör ihop smör, olja och socker i en bunke. Blanda majsstärkelse, mjöl, bakpulver och salt. Rör ner i smörblandningen och arbeta ihop till en lös deg.
  3. Klicka eller spritsa degen i 50-60 minimuffinsformar ställda på en plåt. Grädda i mitten av ugnen i ca 15 minuter. Låt svalna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.