Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sej med örttäcke och ratatouille

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Snabbt hopmixat och sedan klarar rätten sig själv i ugnen medan du gör annat. Variera med de örter du gillar bäst.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ansa grönsakerna till ratatouillen och skär dem i bitar. Fräs först lök, sedan zucchini- och paprikabitar i smör. Tillsätt krossade tomater, salt och basilika.
  2. Sätt ugnen på 175 grader.
  3. Lägg fisken på ett ugnsfat. Salta och peppra. Mixa brödet med örter, vitlök och smör i en matberedare. Tillsätt ägget.
  4. Fördela smeten över fisken och lägg fisken ovanpå grönsaksröran. Stek mitt i ugnen ca 25 minuter, tills fisken är tillagad.
  5. Servera med kokt ris eller kokt potatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.