Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 8-10 portioner
Skriv ut

Detta recept är ursprungligen mycket gammalt, kommer ifrån början från min mormors mor. Min mormor var född 1870- talet.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smöret röres smidigt Bullarna gräddas genast
  2. Fylles med grädde och mandelmassa

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • grevald 25 januari 2008

    Hmm...rätt dålig beskrivning egentligen. Skall mandeln vara i degen...hela...rivna...skalade...eller vad? Vilken temp i ugnen? Kanske går att fylla i lite på infon om receptet?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.