Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Senapskyckling i tunnbröd

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Gott till picknicken

Ingredienser

Instruktioner

Tärna kycklingfilen, blanda med rödlök och gräslök. Rör samman majonnäs, crème fraîche och senap. Smaka av med salt och peppar. Vänd ner kyckling och lök. Fördela smeten jämnt på de fyra tunnbröden, strö på isbergssalladen och rulla ihop. Vira in dem i folie så har du snabbt picnick korgen snart klar

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.