Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sensommargryta med enbär & rosmarin

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En fantastisk bjudrätt när kvällarna börjar bli lite svalare.

Ingredienser

Instruktioner

Bryn kycklingfiléerna i matfettet i en tjockbottnad gryta. Skär purjolöken i skivor och rör ner den i grytan tillsammans med krossade enbär, créme fraiche, svartvinbärssaft, kycklingbuljong och den hela rosmarinkvisten. Låt puttra ca 20 min. Skär champinjonerna i skivor och bryn dem i smör. Fördela dem över kycklinggrytan före serveringen och toppa med vinbär eller lingon. Servera med ris eller pressad potatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.