Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Skinklindad sparris på risbädd

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Snabblagad mat som nästan inte kräver några förbredelser alls men ändå känns festlig. Servera med en sallad och färskt vitt bröd.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka riset enl paketets anvisningar. Fördela riset i en smord eldfast form. Lägg ihop 2-3 tinade sparrisstänglar och linda en skinkskiva runt om varje knippe. Lägg de skinklindade sparrisknytena på risbädden. Blanda grädde, senap, örter, ost och kryddor. Häll blandningen över sparrispaketen och gratinera i nedre delen av ugnen ca 20 minuter. Temperaturen skall vara 225 grader,
  2. Lycka till!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.