Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Skinkrulader med färsfyllning

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

tror dom flesta tycker om denna rätt

Ingredienser

Instruktioner

lägg brödskivorna i vatten så att de blir mjuka skala och finhacka löken blanda färsen med bröd lök ägg tomatpure salt och vitpeppar arbeta färsen smidig forma smeten till fyra avlånga rullar rulla skinkskivorna runt färsen och fäst med tandpetare bryn ruladerna runt om i matfettet i en stekpanna låt dem efersteka under lock på svag värme 8-10 minuter tag upp ruladerna och håll dem varma häll grädden i pannan och låt den koka upp sila såsen och häll den över ruladerna tips om man lagar en större mängd rulader går det bra att steka i ugn vid 175 grader ca 40 min servera kokta potatis och grönsaker till lycka till !

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.