Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Skinksallad med ris

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Sallad med gräddfil i.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka riset. Låt ärterna tina lätt. Skär skinkan i tärningar. Skala och hacka löken. Skär gurkan och tomaten i små bitar.
  2. Gör såsen: Mosa det hårdkokta ägget med en gaffel. Tillsätt gräddfil, senap och vinäger. Rör ordenligt så att såsen blir slät och fin. Smaksätt med salt.
  3. Blanda alla ingredienserna till salladen i en skål. Häll såsen över och blanda om ordentligt. Låt salladen stå kallt en stund. Garnera med salladsblad vid servering.
  4. Gott att äta till: rostat bröd och smör.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.