Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Skogssvamppytt med renskav och västerbottenskräm

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Starta helgen med en festlig pytt!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sjud upp mjölk i en kastrull. Riv ner osten och mixa slät. Blanda i crème fraiche och låt stå i kyl i minst 30 minuter.
  2. Tvätta och dela ner svampen, stek med hackad lök och vitlök i smör. Skala och skär morötterna i 3 mm tjocka slantar, stek med svampen. Smaka av med salt och peppar. Lägg svampen på ett serveringsfat.
  3. Stek renskaven i en het stekpanna med smör. Smaka av med salt och lägg sedan renskavet över svampen. Dela rödbetorna, tomaterna och fördela över gaten, strö över persilja och riven pepparrot.
  4. Servera med västerbottenskrämen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.