Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Slarvbakad kaka

 
  • Serverar: 16 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Godast slarvbakad Grunden är ett men kan ökas till 2 eller 3.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör ägg och socker lite slarvigt Häll i det smälta smöret Häll i mjölet Häll i en nypa salt Häll smeten i formen (gärna en med lös botten) som är smord och bröad. Pynta med det du känner för
  2. Strax innan 35 - 40 minuter känn med sticka, så att det finns lite klet i mitten av kakan.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.