- Serverar: 4 portioner
- Tid: 20 minuter
Skriv ut
Den här äter jag ganska ofta.
Instruktioner
- Blanda alla ingredienserna till marinaden.
- Skär kycklingfiléerna i bitar. Lägg bitarna i marinaden. Blanda väl, låt stå och dra i kylskåp minst 1 tim.
- Stek kycklingen i stekgryta. Skär paprikan och korv i bitar och bryn en stund, blanda med kycklingen . Strö över mjöl och tillsätt buljongen. Tillsätt mjölk och crème fraiche.
- Låt sjuda några minuter.
Servera med ris och sallad.
Publicerat den
9 oktober 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Det här blev en mycket god och nyttig maträtt kan verkligen rekomenderas, hade i champinjoner också. Tack för receptet Monica
Hej anders kul att du tyckte om min vitlöksmarinerade kyckling cabanoss monica
Vag gör du av marinaden?