Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Smalmat vitlöksmarinerad kyckling cabanoss

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Den här äter jag ganska ofta.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda alla ingredienserna till marinaden.
  2. Skär kycklingfiléerna i bitar. Lägg bitarna i marinaden. Blanda väl, låt stå och dra i kylskåp minst 1 tim.
  3. Stek kycklingen i stekgryta. Skär paprikan och korv i bitar och bryn en stund, blanda med kycklingen . Strö över mjöl och tillsätt buljongen. Tillsätt mjölk och crème fraiche.
  4. Låt sjuda några minuter. Servera med ris och sallad.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • MatAnders 22 februari 2009

    Det här blev en mycket god och nyttig maträtt kan verkligen rekomenderas, hade i champinjoner också. Tack för receptet Monica

  • monicadanell 24 februari 2009

    Hej anders kul att du tyckte om min vitlöksmarinerade kyckling cabanoss monica

  • elisabet58 2 juni 2011

    Vag gör du av marinaden?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.