Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gott och snabbt är det här...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn 200 grader.
  2. Skär färska fiskfiléer i bitar eller det något tinade fiskblocket i 2 cm tjocka skivor.
  3. Lägg fisken i en smord ugnssäker form och salta och peppra den. Blanda crème fraiche, krabba och mjöl. Smaksätt med chilisås och kryddor.
  4. Fördela blandningen över fisken.
  5. Tillaga i ugn i ca 30 minuter. Servera med t ex kokt potatis och sallad.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • farmoringer 31 maj 2008

    Tack för ett gott och enkelt recept..Förstår att man kan ändra smaken på cremefraichen i all oändlighet../ Inger

  • tomisi 12 augusti 2009

    Jag tillsatte lite riven västerbottenost i creme fraicheblandningen och tog bort mjölet, supergott.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.