Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Supergott, superenkelt, supersnabbt. Medan potatisen kokas tillagas fisken. Det tar inte mer tid.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tina fisken lite grann så att den går att dela i bitar, ca fyra bitar per filé är lagom. Riv av limeskalet fint och strö det jämnt över fiskbitarna. Rulla dem lite i det så att skalet hamnar runt om. Dela limen och pressa ut saften över fisken. Riv eller hacka ingefäran fint och strö den över fisken. Salta och peppra. Klicka ut crème fraîchen över fisken. Grädda fisken i ugnen i 200 grader i ca 15 minuter eller tills den fått lite färg på utan.
  2. Servera tillsamans med kokt potatis och sallad.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Hedvig79 10 april 2011

    Hi hi ... kanske kan förtydliga min recepttext med att man ska lägga allt i en ugnssäker form. Men det nämns i alla fall i rubriken :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.