Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Snabb vegetarisk lasagne

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Klimatsmart.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ansa spenaten, ansa och strimla purjolöken. Hetta upp smöret och fräs purjolök och spenat mjukt utan att den tar färg. Sila bort överflödig vätska.
  2. Ostsås; Blanda ricottaost, crème fraiche och tomater Varva lasangeplattor, lök- och spenatblandningen, tomatsås och ostsås i en form. Börja och avsluta med lasagneplattor. Toppa med ostsås och riven ost Grädda i 200 grader ca 20 min.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • mirajosefin 24 mars 2016

    Riktigt goda matlådor blev det också :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.