Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Snabblagad Rabarbermarmelad

 
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En marmelad som är lätt att göra. Jag gör alltid 2 satser åt gången så att hela flaskan Certo går åt, men observera 1 sats i taget.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skölj rabarbern och skär i tunna skivor. Lägg i en kastrull och slå på vattnet. Sjud sakta under lock tills rabarbern mjuknar.
  2. Rör ner socker och ingefära och blanda väl. Höj värmen och stormkoka 1 minut. Ta grytan av värmen och rör ner ½ flaska Certo. Skumma väl, fortsätt röra i 5 minuter. Häll upp på burkar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.