Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sockerfri mandelmassa

(2 kommentarer)  
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Busenkelt, men den möglar lätt så gör inte mer än vad som går åt. Bra om man vill kunna göra GI-semlor eller rent av riva ner i vispad äggvita och baka tårtbottnar på.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skålla och skala mandeln
  2. Kör mandeln i matberedare tillsammans med sötningsmedel tills den är finfördelad. Tillsätt vattnet och kör en stund till. Knåda ihop till en deg med handen, förpacka i plats och kyl.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Marsala 29 september 2009

    Det går ju att frysa in den i små portioner

  • Erajscha 29 september 2009

    Min erfarenhet är att sötningsmedel tappar smaken i frysen.,..

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.