Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sockerstekta äpplen med mascarpone och biscotti

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Mandelskorpor som får gott sällskap av len mascarpone och fina svenska äpplen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda mascarpone med florsocker och smaka av med rivet citronskal och några droppar av pressad citron.
  2. Kärna ur, dela och skär äpplena i klyftor. Stek dem i matfett tills de får fin färg, strö på sockret och stek med en ½ minut.
  3. Lägg äpplena i en form eller portionsformar. Fördela mascarponecrémen över och strö på grovkrossade biscotti.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.