Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sötkryddiga julbensspjäll med ingefära och kanel

 
  • Serverar: 8 portioner
  • Tid: 1 timme 20 minuter
Skriv ut

Revbenspjäll är saftiga, smakrika och alldeles underbart goda på julbordet. Här ger julkryddorna den söta hoisinsåsen en spännande smak som älskas av såväl stora som små.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175ºC.
  2. Dela spjället i ribbor. Gnid in dem med salt och peppar.
  3. Lägg spjällen på ett ugnssäkert fat och stek i nedre delen av ugnen i ca 1 tim.
  4. Blanda kanel, ingefära, apelsinjuice och hoisinsås och pensla spjällen med blandningen.
  5. Stek ytterligare ca 10 min med grilleffekt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.